قربانیان سیل در افغانستان به ۴۰۰ نفر رسید (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) تلفات حمله به گردشگران خارجی در بامیان به شش تن افزایش یافت هشدارها درباره خطر فروریختن منار جام در ولایت غور افغانستان پس از وقوع سیل هشدار درباره وقوع سیل در ۱۶ ولایت افغانستان سخنگوی وزارت خارجه اقدام تروریستی بامیان را محکوم کرد افغانستان ششمین کشور آسیب‌پذیر جهان در برابر تغییرات اقلیمی سد سلما در هرات پر شد | هشدار درباره وقوع سیل در هرات سیل در ولایت غور افغانستان جان ۵۰ نفر را گرفت + فیلم و عکس غربت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران در حمله افراد مسلح ناشناس ۴ گردشگر خارجی در بامیان کشته شدند هشدار کاظمی قمی به اروپا | تداوم بحران در افغانستان گریبانگیر شما خواهد شد ویدئو | سیل در بغلان افغانستان به روایت تصویر هلال احمر از ارسال اقلام امدادی به مناطق سیل‌زده افغانستان خبرداد آغاز موج جدید بارندگی و احتمال وقوع سیلاب در افغانستان از جمعه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) بار تغییرات اقلیمی بر دوش مردم غریب افغانستان هلال‌احمر افغانستان از ایران برای کمک به سیل‌زدگان بغلان درخواست کمک کرد ۵ ناشر افغانستانی در نمایشگاه سی‌وششم کتاب تهران رئیس کل موزه ملی ایران: ما باید میراث افغانستان را به درستی به جهان معرفی کنیم به بهانه برگزاری نمایشگاه کتاب تهران | با چهار رمان معروف با موضوع افغانستان آشنا شوید احتمال بارندگی شدید در ۲۲ ولایت افغانستان در روز چهارشنبه (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نگرانی سازمان ملل از عمیق شدن بحران انسانی در افغانستان با بازگشت اجباری مهاجران از پاکستان

  • کد خبر: ۱۹۵۱۹۸
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۴
نگرانی سازمان ملل از عمیق شدن بحران انسانی در افغانستان با بازگشت اجباری مهاجران از پاکستان
اداره عالی ملل متحد در امور پناهندگان می‌گوید که برگشت اجباری مهاجران از پاکستان بحران انسانی افغانستان را عمیق‌تر خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، اداره عالی ملل متحد در امور پناهندگان در گزارشی گفته است که با ورود بازگشت‌کنندگان، افغانستان گواه رقابت بیشتری برای منابع کمیاب همچون مسکن، خدمات بهداشتی و شغل خواهد بود.

لیونارد زولو، نماینده اداره عالی سازمان ملل در امور پناهنده‎گان در افغانستان افزوده است: این ورود دسته جمعی نمی‌توانست در زمان بدتری اتفاق بیفتد. ما با بسیاری از نیاز‌های انسانی و درحال حاضر تعداد زیادی از افراد وارد شده سر و کار داریم، بسیاری از آنان بدون هیچ‌گونه حمایت خانواده یا سازوکار‌های مقابله‌ای به اینجا می‌آیند. زمستان بسیار تلخ و زمان دشواری را در پیش رو داریم.

به گفته او، نهاد‌های امدادرسان از پیش با کمبود بودجه قابل توجه و همچنان تلاش برای پاسخ به زلزله‌های ویرانگر در ولایت هرات دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

بربنیاد این گزارش، از اوایل ماه اکتبر تاکنون بیش از ۳۵۰ هزار تن به افغانستان بازگشته‌اند و این افراد نیاز به کمک‌های اضطراری دارند.

منبع: هشت صبح

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->